 |
KONKURS
Chrzanowskie Jesienne Grillowanie Plac Tysiąclecia 10 września 2017 godz. 15.30

Regulamin konkursu: Chrzanowskie Jesienne Grillowanie z Granpą 10 września
1. Sprawy ogólne a) Organizator Urząd Miejski w Chrzanowie – Biuro Promocji i Rozwoju Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Chrzanowie TiM Kominki Sp. z o.o. – właściciel marki Granpa b) Termin i miejsce zawodów 10 września 2017, Plac Tysiąclecia w Chrzanowie 2. Zasady uczestnictwa a) W zawodach biorą udział drużyny maksymalnie 2 - 3 osobowe (wyłącznie osoby pełnoletnie). b) Zgłoszenie do „Chrzanowskiego Jesiennego Grillowania z Granpą” należy przesłać na adres e-mail promocja@chrzanow.pl do godziny 12:00, 6 września 2017 r. W tytule proszę ująć „Zgłoszenie - Chrzanowskie Jesienne Grillowanie z Granpą”. Mail musi zawierać liczbę uczestników oraz telefon kontaktowy zgłaszającego. c) Do zawodów organizatorzy dopuszczają 10 drużyn (na podstawie kolejności zgłoszeń). d) Uczestnicy imprezy wyrażają zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych oraz na przetwarzanie wizerunku w celach promocyjnych. 3. Przebieg zawodów a) Drużyny biorące udział w zawodach mają za zadanieprzygotowanie dań na grillu z mięsa wieprzowego (karkówki) i drobiu. b) Organizator dostarcza produkty do grillowania oraz dodatki i przyprawy przed rozpoczęciem imprezy. c) Organizatorzy zapewniają ponadto każdejdrużynie; • Stoliki • Produkty i dodatki do grillowania • Zestaw warzyw • Węgiel drzewny i podpałkę d) Uczestnicy mogą korzystać z własnych mieszanek przypraw i dodatków 4. Zasady organizacyjne a. UCZESTNICY KORZYSTAJĄ Z WŁASNYCH GRILLI b. Do grillowania zawodnicy używają własnych sztućców, talerzy/porcelany, noży, szczypców, sprzętu AGD itp. Drużyny mają prawo używać własnych dekoracji c. Uczestnicy odpowiadają za własne bezpieczeństwo oraz osób postronnych w obrębie przydzielonego terenu. d. Zawody rozpoczynają się ok. godz. 15:30.Zespołom zostaną wskazane stanowiska pracy.Potrawy powinny być przygotowane do oceny przez jury o godzinie 18. e. Jakość co najmniej grillowanych produktów ocenia jury. Ocenie podlegają: - Smak i jakość potrawy 0-15 pkt. - Wygląd, sposób serwowania oraz dekoracja potrawy 0-10 pkt. - Ubiór drużyny 0-5 pkt. W sumie drużyna może zdobyć 30 pkt. Jury składa się z 3 do 5 osóbwskazanych przez organizatorów imprezy 5.Postanowienia ogólne a. Za zajęcie miejsc 1-3 organizatorzy przewidzieli atrakcyjne nagrody: a) 1 miejsce nagroda wartości 500 zł b) 2 miejsce nagroda wartości 300 zł c) 3 miejsce nagroda wartości 200 zł b. Uczestnicy konkursu startują na własną odpowiedzialność i zobowiązani są do przestrzegania wszystkich wskazówek i zaleceń wydawanych przez Organizatora w trakcie imprezy. c. Organizator może zmienić zapisy Regulaminu. d. O sprawach nie ujętych w Regulaminie decyduje organizator. 1. Sprawy ogólne a) Organizator Urząd Miejski w Chrzanowie – Biuro Promocji i Rozwoju Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Chrzanowie TiM Kominki Sp. z o.o. – właściciel marki Granpa b) Termin i miejsce zawodów 10 września 2017, Plac Tysiąclecia w Chrzanowie2. Zasady uczestnictwaa) W zawodach biorą udział drużyny maksymalnie 2 - 3 osobowe (wyłącznie osoby pełnoletnie).b) Zgłoszenie do „Chrzanowskiego Jesiennego Grillowania z Granpą” należy przesłać na adres e-mail do godziny 12:00, 6 września 2017 r. W tytule proszę ująć „Zgłoszenie - Chrzanowskie Jesienne Grillowanie z Granpą”. Mail musi zawierać liczbę uczestników oraz telefon kontaktowy zgłaszającego.c) Do zawodów organizatorzy dopuszczają 10 drużyn (na podstawie kolejności zgłoszeń). d) Uczestnicy imprezy wyrażają zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych oraz na przetwarzanie wizerunku w celach promocyjnych.3. Przebieg zawodówa) Drużyny biorące udział w zawodach mają za zadanieprzygotowanie dań na grillu z mięsa wieprzowego (karkówki) i drobiu.b) Organizator dostarcza produkty do grillowania oraz dodatki i przyprawy przed rozpoczęciem imprezy.c) Organizatorzy zapewniają ponadto każdejdrużynie;• Stoliki • Produkty i dodatki do grillowania • Zestaw warzyw • Węgiel drzewny i podpałkę d) Uczestnicy mogą korzystać z własnych mieszanek przypraw i dodatków 4. Zasady organizacyjnea. UCZESTNICY KORZYSTAJĄ Z WŁASNYCH GRILLIb. Do grillowania zawodnicy używają własnych sztućców, talerzy/porcelany, noży, szczypców, sprzętu AGD itp. Drużyny mają prawo używać własnych dekoracji c. Uczestnicy odpowiadają za własne bezpieczeństwo oraz osób postronnych w obrębie przydzielonego terenu.d. Zawody rozpoczynają się ok. godz. 15:30.Zespołom zostaną wskazane stanowiska pracy.Potrawy powinny być przygotowane do oceny przez jury o godzinie 18.e. Jakość co najmniej grillowanych produktów ocenia jury. Ocenie podlegają: - Smak i jakość potrawy 0-15 pkt.- Wygląd, sposób serwowania oraz dekoracja potrawy 0-10 pkt.- Ubiór drużyny 0-5 pkt.W sumie drużyna może zdobyć 30 pkt.Jury składa się z 3 do 5 osóbwskazanych przez organizatorów imprezy5.Postanowienia ogólne a. Za zajęcie miejsc 1-3 organizatorzy przewidzieli atrakcyjne nagrody:a) 1 miejsce nagroda wartości 500 zł b) 2 miejsce nagroda wartości 300 zł c) 3 miejsce nagroda wartości 200 złb. Uczestnicy konkursu startują na własną odpowiedzialność i zobowiązani są do przestrzegania wszystkich wskazówek i zaleceń wydawanych przez Organizatora w trakcie imprezy.c. Organizator może zmienić zapisy Regulaminu.d. O sprawach nie ujętych w Regulaminie decyduje organizator.
Powrót
|
 |